Krůtí stehno horní bez kosti s kůží - plátek s kůží
kat. č.: 10009Pokud neradi vykošťujete maso, ale přitom máte rádi silnější chuť stehenního řízku, tato varianta je pro vás správnou volbou. Krůtí stehno jsem vám vykostili, nařezali na plátky a pro výraznější chuť nechali kůži. Tato partie je tak skvělou volbou pro pečení plátků vcelku nebo pro domácí přípravu mletého krůtího masa.
Mleté krůtí ze stehen je opravdu rovnocenným parťákem, skvěle zjemní hovězí nebo chuťově doplní vepřové maso. Můžete ho použít na oblíbené pokrmy středomořské kuchyně jako lasagne bolognese, kofty nebo musaku, případně využít babiččinych receptů na sekanou či karbanátky. Nesmí chybět na grilovačkách v podobě burgerů.
Recepty:
Krůtí kuličky se švestkovou omáčkou
Země původu: ČR
Trvanlivost: 5 dní